Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Sarkanā zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Dažādi dārzeņi kādi nu kuro reizi ir pie rokas
  • Kāposts
  • Burkāns
  • Sīpols
  • Kartupelis
  • Kālis
  • Pāris cīsiņu vai dažas šķēles šķiņķa vai drusku apceptas desas
  • 1 -2 l tomātu sula
  • 1 -2 kubiņi sausā buljona
  • Kripata svaigu zaļumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārīt zupu var divos veidos-dārzeņus apcepot(tad būs treknāka)un vārot svaigus dārzeņus(mazāk kaloriju un var ēst kaut visu dienu neuztraucoties par figūru.
  2. Tātad dārzeņus sagriež nelielos gabaliņos,liek katlā un aplej ar ūdeni tikai tik daudz ,lai knapi apsegtu tos,klāt pieliekot buljona kubiņus.Kad sāk vārīties,nogriež liesmu maziņu un vāra kamēr dārzeņi mīksti.
  3. Sagriež stienīšos cīsiņus vai citu gaļīgo produktu(var nedaudz apcept) un liek katlā pie dārzeņiem,pielej sulu vajadzīgajā daudzumā(citam garšo biezāka,citam-šķidrāka) un pavāra burtiski tikai minūti.Sīki sagriež zaļumus un ieber zupā,samaisa un ļauj ievilkties 5 min.Var pasniegt ar krējumu,bet var ēst arī bez.
  4. Ja zupā nav izmantoti cepti produkti,tad ir garšīga arī auksta(nesildīta nākošā dienā).
  5. Šo recepti nošpikoju no Zariņa Mikšļa jau dažus gadus atpakaļ un kopš tā laika tā kļuvusi par vienu no iecienītākajām arī ātrās pagatavošanas dēļ.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas