"mangaļu" iesmiņi

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • Cūkas vai liellopu gaļa bez kauliem un plēvēm pēc ēdāju daudzuma
  • Pudele minerālūdens (gāzētā)ar citrona garšu
  • Garšvielām zaļumi, sāls ,pipari, ķiploki vai pēc cepēja ieskatiem
  • Piedevās zaļumu salāti, dažādas mērces utt
  • Glāze vīna uz katru ēdāju noteikti

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos un sajauc ar zaļumu, sāls un garšvielu maisījumu, ievieto dziļā traukā un pārlej ar minerāl udeni tik, lie būtu nosegts.
  2. Iekurina grilu vai labāk mangalu, jo vēlams cept uz atklātām oglēm labākai ogļskābes izgarošanai.
  3. Kad ogles izdeg (pārklājas ar pelnu kārtiņu, sadur uz iesmiem gaļu un cep gatavu izvēloties sev piemērotāko gatavības pakāpi.
  4. Labu apetīti

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi