Ābolu un biezpiena pīrāgs

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 1.5 glāzes cukura
  • 1 paciņa biezpiena
  • 1 paciņa cepamā margarīna
  • ½ tējk sodas, kas atšķaidīta ar etiķi
  • 2 glāzes miltu
  • 200 g skābā krējuma
  • 4 -6 āboli

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas sakuļ ar 1 glāzi cukura. Pievieno cepamo margarīnu, biezpienu, sodu, miltus. Visu sajauc un izlej ar sviestu ietaukotā formā.
  2. Virsū liek nomizotus un sagrieztus ābolus un aplej tos ar krējumu, kas sajaukts ar atlikušo cukuru.
  3. Cep cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi