Zivs salāti ar putukrējumu

Sastāvdaļas

  • (4 personām)
  • 500 g ceptas vai vārītas zivs
  • 1 glāze konservētu zirnīšu
  • 1 glāze majonēzes
  • ½ glāzes putukrējuma
  • ¼ glāzes 4% etiķa
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārītu vai ceptu zivi atdala no asakām un sadala mazos gabaliņos. No etiķa, eļļas, sāls un cukura pagatavo marinādi, kuru pārlej zivs gabaliņiem, zaļajiem zirnīšiem un atstāj kādu uz 60 min, lai ievelkas. Majonēzei pievieno ar sāli saputotu putukrējumu, tad pieliek zivs gabaliņus, zaļos zirnīšus, kurus iepriekš notecina sietā.
  2. Salātus grezno ar zirnīšiem, citronu un pētersīļu zaļumiem.

Komentāri

es-se 2009. gada 3. decembris 09:29
es laikam apvemtos, ja man kaut kas tāds būtu jāēd. jek

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi