Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Zivs salāti ar putukrējumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • (4 personām)
  • 500 g ceptas vai vārītas zivs
  • 1 glāze konservētu zirnīšu
  • 1 glāze majonēzes
  • ½ glāzes putukrējuma
  • ¼ glāzes 4% etiķa
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • Sāls
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārītu vai ceptu zivi atdala no asakām un sadala mazos gabaliņos. No etiķa, eļļas, sāls un cukura pagatavo marinādi, kuru pārlej zivs gabaliņiem, zaļajiem zirnīšiem un atstāj kādu uz 60 min, lai ievelkas. Majonēzei pievieno ar sāli saputotu putukrējumu, tad pieliek zivs gabaliņus, zaļos zirnīšus, kurus iepriekš notecina sietā.
  2. Salātus grezno ar zirnīšiem, citronu un pētersīļu zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas