Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Iecienītais borščs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļa ar kauliem 150 g
  • Bietes 120 g
  • Svaigi kāposti 80 g
  • Burkāni 25 g
  • Sīpoli 10 g
  • Pētersīļi 5 g
  • Tomātu pasta 25 g
  • Tauki 10 g
  • Kviešu milti 5 g
  • Skābs krējums 25 g
  • Garšvielas
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sadala gabalos, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra.
  2. Bietes sagriež salmiņos, liek katlā sakarsētos taukos un apcep, pieliek tomātu biezeni, nedaudz etiķi, buljonu un sautē, līdz bietes mīkstas. Kad gaļa pusmīksta, buljonā liek salmiņos sagrieztus svaigos kāpostus, burkānus, pētersīļus, sīpolus, vāra, līdz kāposti gandrīz mīksti. Tad pievieno sautētas bietes izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus, sālī un vāra apmēram 5 minūtes. Pirms pasniegšanas borščam pievieno skābu krējumu, cukuru, etiķi, zaļumus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas