Kafija austrumu gaumē

Sastāvdaļas

  • 2 tējk. maltas kafijas
  • 1 tējk. cukura
  • 100 g verdoša ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Sausā turku kafijas traukā ar garu kātu ieber maltu kafiju, samaisa ar cukuru, uzlej verdošu ūdeni un noliek uz plīts vai karstās smiltīs ievilkties. Kafiju pasniedz tad, kad putas nostājušās virspusē, un klāt pasniedz glāzi ar ūdeni, jo šī kafija ir ļoti stipra-tā jānoskalo ar ūdeni.
  2. Austrumu kafijai pirms pasniegšanas var pievienot tējkaroti ar cukuru saputota olas dzeltenuma, saldu krējumu, var putukrējuma cepurīti uzlikt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi