Teļa gaļas ragū

Sastāvdaļas

  • 2 kg teļa gaļas
  • 100 g sviesta
  • 1 -2 burkānus
  • Lielu sīpolu
  • 3 daiviņas ķiploku
  • Pētersiļus
  • 2 -3 krustnagliņas
  • Sāls
  • Pipari
  • Mērcei
  • Krējums skābais 200g
  • 2 ēd/k. miltu
  • Krējums saldais 200g
  • Citrons

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež palielos gabalos, dziļā pannā apcep sviestā, pievieno ripiņās sagrieztu burkānu, vēl pacep, pārkaisa ar sāli un pipariem. Pārlej ar 0,5 l ūdens. Atsevišķi apcep veselu sīpolu, iedur tajā krustnagliņas. Liek virsū gaļai. Pievieno miltus, ko ieteicams iemaisīt sviestā, lai nesaiet kunkuļos. Sautē uz lēnas uguns.Kad gaļa mīksta, mērcei pievieno saldo un skābo krējumu sajauktu 1:1, ar tam pievienotu citrona sulu. Mērci uzkarsē līdz pirmajam burbulim. Pasniedz ar rīsiem un dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi