Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistu karbonādes ar tomātiem un sieru

2021. gada 6. septembris
Foto: Veronika Levša
Sulīga vistas fileja, kas papildināta ar tomātiem un sieru - klasika kas garšo labi jau izsenis.
Pagatavošana
30 min
1. Vistu sagriež 2 cm platās šķēlēs un izklapē.
2. Apber ar sāli un pipariem.
3. Olas sakuļ ar garšvielām un apviļā tajās gaļu.
4. Cep uz pannas līdz zeltainam brūnumam, bet necep vēl līdz gatavībai.
5. Liek uz plāts vai karstuma izturīgā traukā.
6. Tomātus sagriež vidēji plānās šķēlītēs, lieku karbonādēm virsū. Beigās sieru.
Foto: Publicitātes
7. Cept cepeškrāsnī 200 grādos līdz 15 minūtēm (atkarībā no tā, cik biezi gabali).

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu