Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaroni ar šķiņķi un spinātiem

Makaroni ar šķiņķi un spinātiem

FOTO: Vineta Andrejeva

Ātri pagatavojamais un gardais makaronu ēdiens garšos gan bērniem, gan pieaugušiem. Ja izmantosiet saldētus spinātus vai nātres, ēdiens būs jau gatavs jau 20 minūtēs!
Padoms! :
Ja spināti ir saldēti, mērci var gatavot mikroviļņu krāsnī. Spinātus atkausē kausēšanas režīmā. Atkausētos spinātus ar pilnu jaudu (800W) karsē 3-4 min.
Gaļu sagriež šķēlēs un liek starp baltām saimniecības papīra loksnēm. Ar pilnu jaudu karsē 2-3 min. Sagriež sloksnītēs un pievieno spinātus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 250 g lentveida makaronu
  • 400 g svaigu vai saldētu spinātu
  • 75-100-150 g kūpināta vai cauraugoša speķa
  • Maltie melnie pipari pēc garšas
  • 80 g rīvētā stiprā siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Makaronus vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Notecina.
  2. Svaigus spinātus ūdenī uzvāra, ūdeni nolej. (Saldētus atkausē, notecina un uzkarsē).
  3. Gaļu sagriež sloksnītēs, nedaudz apcep.
  4. Gaļai pievieno spinātus.
  5. Makaronus ceļ šķīvjos, virsū bagātīgi liek spinātus un šķiņķi. Pārkaisa ar pipariem un rīvētu sieru. Pasniedz nekavējoties.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Griķi ar vistas mērcīti

Griķi ar vistas mērcīti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas