Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaroni ar šķiņķi un spinātiem

2021. gada 18. jūlijs
Foto: Vineta Andrejeva
Ātri pagatavojamais un gardais makaronu ēdiens garšos gan bērniem, gan pieaugušiem. Ja izmantosiet saldētus spinātus vai nātres, ēdiens būs jau gatavs jau 20 minūtēs!
Padoms! :
Ja spināti ir saldēti, mērci var gatavot mikroviļņu krāsnī. Spinātus atkausē kausēšanas režīmā. Atkausētos spinātus ar pilnu jaudu (800W) karsē 3-4 min.
Gaļu sagriež šķēlēs un liek starp baltām saimniecības papīra loksnēm. Ar pilnu jaudu karsē 2-3 min. Sagriež sloksnītēs un pievieno spinātus.
Pagatavošana
30 min
1. Makaronus vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Notecina.
2. Svaigus spinātus ūdenī uzvāra, ūdeni nolej. (Saldētus atkausē, notecina un uzkarsē).
3. Gaļu sagriež sloksnītēs, nedaudz apcep.
4. Gaļai pievieno spinātus.
5. Makaronus ceļ šķīvjos, virsū bagātīgi liek spinātus un šķiņķi. Pārkaisa ar pipariem un rīvētu sieru. Pasniedz nekavējoties.
Uz augšu