Kategorijas

Recepšu kolekcijas

"Tumšā meža" rulete

FOTO: Publicitātes

Recepte un foto: Kristīne Krivāne
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biskvītam:
  • 175 g tumšās šokolādes
  • 2-3 ēd. k. "Kirsch" - ķiršu brendija (vai parastā brendija)
  • 5 olas
  • 225 g cukura
  • 2 ēd. k. pūdercukura dekorēšanai
  • Pildījumam:
  • 350 ml saldā krējuma 35 %
  • 1-2 ēd. k. brendijs
  • 350 g svaigi tumšie ķirši
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Izkausē šokolādi ūdens peldē, noliek malā.
  2. Ievieto olas un cukuru lielā, karstumizturīgā bļodā un liek ūdens peldē. Maisa kamēr izkūst cukurs.
  3. Noņem no peldes un miksē kamēr veidojas krēmīga, bieza masa.
  4. Tad pievieno izkausēto šokolādi, kārtīgi samaisa un pievieno brendiju.
  5. Masu liek 35x25cm ruletes cepešplātnē, kas ir iesmērēta ar eļļu un ievietots cepamais papīrs.
  6. Cep 190°C 20 min.
  7. Izņem no cepeškrāsns un liek uz pūdercukura pārkaisīta cepamā papīra. Rūpīgi noņem cepešplātni.
  8. Biskvītu sarullē iekš cepamā papīra, noliek dzesēties.
  9. Saputo saldo krējumu ar brendiju.
  10. Kad rulete atdzisusi attin vaļā un iesmērē putukrējumu. Pa virsu saliek ķiršus un uzmanīgi aizrullē ciet.
    Kad rulete atdzisusi attin vaļā un iesmērē putukrējumu. Pa v...

    FOTO: Publicitātes

  11. Ieteicams paturēt 1-2 stundas ledusskapī pirms servē.

    Lai labi garšo!
    Ieteicams paturēt 1-2 stundas ledusskapī pirms servē.

Lai...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas