"Tumšā meža" rulete

2021. gada 5. jūlijs
Foto: Publicitātes
Recepte un foto: Kristīne Krivāne
Pagatavošana
150 min
1. Izkausē šokolādi ūdens peldē, noliek malā.
2. Ievieto olas un cukuru lielā, karstumizturīgā bļodā un liek ūdens peldē. Maisa kamēr izkūst cukurs.
3. Noņem no peldes un miksē kamēr veidojas krēmīga, bieza masa.
4. Tad pievieno izkausēto šokolādi, kārtīgi samaisa un pievieno brendiju.
5. Masu liek 35x25cm ruletes cepešplātnē, kas ir iesmērēta ar eļļu un ievietots cepamais papīrs.
6. Cep 190°C 20 min.
7. Izņem no cepeškrāsns un liek uz pūdercukura pārkaisīta cepamā papīra. Rūpīgi noņem cepešplātni.
8. Biskvītu sarullē iekš cepamā papīra, noliek dzesēties.
9. Saputo saldo krējumu ar brendiju.
10. Kad rulete atdzisusi attin vaļā un iesmērē putukrējumu. Pa virsu saliek ķiršus un uzmanīgi aizrullē ciet.
Foto: Publicitātes
11. Ieteicams paturēt 1-2 stundas ledusskapī pirms servē.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu