Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Cepumi "Sērkociņi"

Foto: Veronika Levša
Sērkociņi Ziemassvētku svecīšu aizdedzināšanai!!!
Pagatavošana
70 min
1. Sviestu istabas temperatūrā, cukuru un šķipsniņu sāls puto ar mikseri.
2. Pievieno olu, un puto tālāk, pārāk ilgi nevajag.
3. Pievieno miltus un mīca mīklu. Liek ledusskapī vismaz uz 30 minūtēm.
4. Mīklu izrullē, sagriež strēmelēs, un liek cepeškrāsnī 180 grādos līdz 6 - 10 minūtēm.
Foto: Veronika Levša
5. Kad cepumi ir atdzisuši, izkausē tumšo šokolādi, katru standziņu iemērcē šokolādē, un liek ledusskapī.

Lai labi garšo!
Foto: Veronika Levša
Uz augšu