Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Cepti tomāti burciņās

FOTO: Publicitātes

Izcila tomātu piedeva. Ja paredzēts glabāt visu ziemu, vēlams sablendēto masu atkārtoti katliņā uzkarsēt un šādu karstu arī pildīt burciņās un uzreiz vākot ciet.
Receptes un foto autore: Erica Button
Citas receptes: Button_food
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kg tomātu
  • 3 sīpoli
  • 2 ķiploki
  • 200 g brūnais cukurs
  • 2 ēd. k. sāls
  • 100 ml olīveļļas
  • 1 tējk. piparu
  • 2 tējk. paprikas pulvera
  • Rozmarīns
  • Baziliks
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

135 min.
  1. Tomātus var cept kopā vai atsevišķi dalot krāsās. Ja dala krāsās, tad košākas un raibākas burciņas.
  2. Tomātus sagriež daiviņās, izgriež serdītes. Notīra sīpolus, ķiplokus. Visu kārto uz cepamās plāts, papildina ar pārējām sastāvdaļām.
    Tomātus sagriež daiviņās, izgriež serdītes. Notīra sīpolus,...

    FOTO: Publicitātes

  3. Cep visu 160 grādos aptuveni 2 stundas.
    Cep visu 160 grādos aptuveni 2 stundas.

    FOTO: Publicitātes

  4. Šo divu stundu laikā, tomāti būs kārtīgi izjukuši.
    Šo divu stundu laikā, tomāti būs kārtīgi izjukuši.

    FOTO: Publicitātes

  5. Tad visu masu liek katliņā un ar rokas blenderi sablednē, līdz iegūst viendabīgu masu.
    Tad visu masu liek katliņā un ar rokas blenderi sablednē, lī...

    FOTO: Publicitātes

  6. Lai lai garšo!
    Lai lai garšo!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 25. oktobris 00:00 25.10 00:00
Ko mēs ēdīsim frontē? (1)
Karavīru sausās uzturdevas izsaiņošana un apēšana

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas