Sākums > Receptes > Konservējumi

Cepti tomāti burciņās

2020. gada 31. augusts
Foto: Publicitātes
Izcila tomātu piedeva. Ja paredzēts glabāt visu ziemu, vēlams sablendēto masu atkārtoti katliņā uzkarsēt un šādu karstu arī pildīt burciņās un uzreiz vākot ciet.
Receptes un foto autore: Erica Button
Citas receptes: Button_food
Pagatavošana
135 min
1. Tomātus var cept kopā vai atsevišķi dalot krāsās. Ja dala krāsās, tad košākas un raibākas burciņas.
2. Tomātus sagriež daiviņās, izgriež serdītes. Notīra sīpolus, ķiplokus. Visu kārto uz cepamās plāts, papildina ar pārējām sastāvdaļām.
Foto: Publicitātes
3. Cep visu 160 grādos aptuveni 2 stundas.
Foto: Publicitātes
4. Šo divu stundu laikā, tomāti būs kārtīgi izjukuši.
Foto: Publicitātes
5. Tad visu masu liek katliņā un ar rokas blenderi sablednē, līdz iegūst viendabīgu masu.
Foto: Publicitātes
6. Lai lai garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu