Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gardās kartupeļu pankūkas ar malto gaļu

2005. gada 17. maijs
Foto: Shutterstock.com
Zeltaini apceptas kartupeļu pankūkas ar noslēpumu - sulīgu malto gaļu viducī. Gaļas vietā pankūkās var "noslēpt" arī sēnes, sieru, biezpienu ar zaļumiem u.c. labumus.
Pagatavošana
30 min
1. Sarīvē kartupeļus smalkās skaidiņās, pieliek nedaudz miltu, olu, sāli, muskatriekstu pierīvē, samaisa mīklu. Gaļai pievieno sāli, piparus, pierīvē sīpolu uz rupjās rīves, visu samaisa.
2. Tad liek uz pannas karoti katupeļu masas, saplacina, uz tās - malto gaļu, virs tās vēl vienu kartupeļu masas karotīti un saplacina.
3. Apcep pankūkas no abām pusēm zeltainas un pasniedz ar skābi krējumu. Veseli ēduši!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu