Drumstalkūka ar biezpienu un āboliem

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • Kūkas pamatne
  • 3 olu dzeltenumi
  • 50 g pūdercukurs
  • 1/2 tējk. soda
  • 1.5 glāze/s milti
  • 170 g sviests
  • Kūkas pildījums
  • 500 g āboli
  • 400 g biezpiens
  • 2 olas
  • 120 g cukurs
  • 1 tējk. vaniļas cukurs
  • 1 tējk. kanēlis
  • Drumstalas
  • 200 g milti
  • 50 g cukurs
  • 1/2 tējk. cepamais pulveris
  • 100 g sviests

Pagatavošana

150 min.
  1. Gatavo pamatni. Olas dzeltenumus sakuļ kopā ar pūdercukuru, sodu un sviestu, līdz izveidojas viendabīga masa. Ja vēlamies, var pievienot arī šķipsniņu sāli. Tad pievieno miltus un iemaisa masā. Iesmērē pamatni ar sviestu un ieklāj pamatnes mīklu formā, kā redzams bildē.
    Gatavo pamatni. Olas dzeltenumus sakuļ kopā ar pūdercukuru,...
  2. Gatavo pildījumu. Biezpienu, olas, vaniļas un parasto cukuru sakuļ viendabīgā krēmā. Iepilda iekšā formā.
    Gatavo pildījumu. Biezpienu, olas, vaniļas un parasto cukuru...
  3. Sarīvē ābolus un pilda formā virs biezpiena kārtas. Pārkaisa ar kanēli un pavisam nedaudz cukura.
    Sarīvē ābolus un pilda formā virs biezpiena kārtas. Pārkaisa...
  4. Pēdējā kārta - drumstalas.
    Miltus, cukuru, sviestu un cepamo pulveri jauc kopā, un mīcot mīklu veidosies drumstalas. Tās pārkaisa pāri āboliem.

    Pēdējā kārta - drumstalas.
Miltus, cukuru, sviestu un cepam...
  5. Liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem un cep vienu stundu.

    Lai labi garšo!
    Liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem un cep vienu stundu.

Lai...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi