Āboli ar riekstiem

Sastāvdaļas

  • 200 g ābolu
  • 40 g cukura
  • 30 g riekstu50 g dzērveņu vai upeņu, vai jāņogu sulas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ābolus pārgriež uz pusēm, izgriež serdi, sarīvē uz rupjās rīves. Riekstus apgrauzdē, sasmalcina un pievieno sarīvētajiem āboliem. Masu pārlej ar ogu sulu, kam pievienots cukurs, samaisa, pēc tam liek saldēdiena trauciņos. Var rotāt arī ar putukrējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi