Kāpostu tīteņi ar sēnēm

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 galviņkāposts (apm. 500 g)
  • 300 g šampinjonu vai citu sēņu
  • 2 sīpoli
  • 1 tējk. hmeli-suneli
  • 3-4 ēd. k. augu eļļas
  • 2 ēd. k. margarīna
  • 1.5 glāze/s krējuma
  • 1/2 glāze/s tomātu pastas
  • Sāls pēc garšas
  • Malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

70 min.
  1. Kāpostam noņem ārējās lapas, izgriež kacenu un uz 5 min. Ieliek katlā ar vārošu ūdeni. Izņem, nedaudz atdzesē un sadala pa kāpostlapām. Ja kātiņu daļa ir ļoti stingra, tad to nedaudz izklapē ar gaļas āmuru.
  2. Sīpolus sakapā, sēnes sagriež gabaliņos un visu apcep, pievienojot sāli, piparus un hmeli-suneli.
  3. Iegūto masu ietin kāpostu lapās. Tīteņus apcep, liek sautējamā traukā, pārlej ar krējuma/tomātu pastas mērci un sautē apm. 20-30 minūtes.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi