Grilēta tītara fileja ar spinātu un "Džiugas Delicate" siera mērci

Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 150 g liela tītara gaļas krūtiņa
  • 100 g svaigu spinātu lapu
  • 70 ml piena (3,2 %)
  • 100 g rīvēta "Džiugas Delicate" siera (nogatavināts 24 mēn.)
  • Muskatrieksts
  • Malti melnie pipari
  • 10 ml Extra Virgin olīveļļas

Pagatavošana

20 min.
  1. Tītara gaļas krūtiņu cep uz grila no abām pusēm aptuveni 3 minūtes.
  2. Pannā ielej pienu, pievieno rīvētu sieru, spinātus, šķipsnu muskatrieksta, piparus un sāli.
  3. Mērci vāra, kamēr iztvaiko līdz biezai masai.
  4. Šķīvī ielej mērci, pēc tam – uz grila cepto tītara krūtiņu un visu apslaka ar eļļu.

    Labu apetīti!
    Šķīvī ielej mērci, pēc tam – uz grila cepto tītara krūtiņu u...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi