Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Grilēta tītara fileja ar spinātu un "Džiugas Delicate" siera mērci

Grilēta tītara fileja ar spinātu un "Džiugas Delicate" siera mērci

FOTO: Džiugas receptes

Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 150 g liela tītara gaļas krūtiņa
  • 100 g svaigu spinātu lapu
  • 70 ml piena (3,2 %)
  • 100 g rīvēta "Džiugas Delicate" siera (nogatavināts 24 mēn.)
  • Muskatrieksts
  • Malti melnie pipari
  • 10 ml Extra Virgin olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Tītara gaļas krūtiņu cep uz grila no abām pusēm aptuveni 3 minūtes.
  2. Pannā ielej pienu, pievieno rīvētu sieru, spinātus, šķipsnu muskatrieksta, piparus un sāli.
  3. Mērci vāra, kamēr iztvaiko līdz biezai masai.
  4. Šķīvī ielej mērci, pēc tam – uz grila cepto tītara krūtiņu un visu apslaka ar eļļu.

    Labu apetīti!
    Šķīvī ielej mērci, pēc tam – uz grila cepto tītara krūtiņu u...

    FOTO: Džiugas receptes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas