Skumbrija savā sulā

Kolekcijas: Fotorecepšu
Citiem ir viena diena nedēļā zivju diena, mums citreiz sanāk viena zivju nedēļa mēnesī. Reti, bet labi. Pagatavoto zivi lieto uz maizītēm vai gatavo zivs salātus, vai ēd tāpat.
Recepte no bloga: Virtuvediviem.wordpress.com

Sastāvdaļas

  • 3 skumbrijas
  • 3 nelieli sīpoli
  • 3 vidēji burkāni
  • 3 mazas lauru lapas
  • 12 melno piparu graudiņi
  • 3 smaržīgie pipari
  • 1 šķipsna/s sāls uz katru burku (0,5 l)
  • 1 šķipsna/s cukura uz katru burku
  • 3 ēd. k. augu eļļas

Pagatavošana

80 min.
  1. Stāsts ir pavisam vienkāršs, lieto 500 ml burciņas un uz katru burciņu vajag vienu vidēju skumbriju. Sagriež iztīrītas, nomazgātas skumbrijas apmēram 3 cm gabaliņos.
  2. Sagriež sīpolus, sarīvē burkānus uz rupjās rīves.
  3. Katrā burkā ieliek pa mazai lauru lapai, ieber piparu graudus (4 gab.) un pa vienam smaržīgam piparam.
  4. Uz tiem kārto kārtām dārzeņus un zivs gabalus. Presēt neko nevajag.
  5. Beigās katrā burkā ieber šķipsnu sāls un tik pat daudz cukura, virsū uzlej pa vienai ēd.k. augu eļļas. Katrai burkai vāka vietā uzliek gabalu folijas.
    Beigās katrā burkā ieber šķipsnu sāls un tik pat daudz cukur...
  6. Visu liek aukstā cepeškrāsnī, kuru uzsild līdz 180 grādiem un tādā temperatūrā viss gatavojas vienu stundu. Var lietot uzreiz siltu, var atdzesēt.

    Labu apetīti!
    Visu liek aukstā cepeškrāsnī, kuru uzsild līdz 180 grādiem u...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi