Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vista ar ābolu sulas un garšaugu marinādē

Vista ar ābolu sulas un garšaugu marinādē

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Cepetis “Pollo con catalan”.
Paldies par recepti Latvijas basketbola izlasei un "Ķekava".
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vesela vista
  • 120 ml ābolu sulas
  • 80 g medus
  • 60 ml vīna etiķa
  • 10 g kadiķogu
  • 3 sīpoli
  • 1 ķiploks
  • 4 kanēļa standziņas
  • 1 ēd. k. koriandra sēklu
  • 6 lauru lapas
  • 3 ēd. k. sinepju (vēlams franču)
  • 100 ml eļļas
  • Sāls un pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

200 min.
  1. Sakapā sīpolus, sadauza ķiploku ar vienu spēcīgu sitienu, sakapā vai piestā saberž visas garšvielas.
  2. Visu liek bļodā un pievieno eļļu, ābolu sulu un vīna etiķi, medu un sinepes.
  3. Masu kārtīgi izmaisa, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
  4. Sagatavotajā masā marinē cepeti. Liek ledusskapī uz 2 – 5 stundām iemarinēties. 
  5. Liek krāsnī cepties līdz iekšējā cepeša temperatūra sasniedz 75 - 90 grādus (šeit noderēs termometrs).
  6. Cep pēc saviem ieskatiem - cepammaisā vai uz pannas ar foliju, to noņemot beigās, lai cepetis apbrūninās. Ja cepeškrāsns temperatūra noregulēta uz 190 - 200 grādiem, cepšana aizņems 40 minūtes līdz 1 stundai.

    Lai labi garšo
    Cep pēc saviem ieskatiem - cepammaisā vai uz pannas ar folij...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas