Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista ar ābolu sulas un garšaugu marinādē

2018. gada 20. decembris
Foto: Receptes.lv
Cepetis “Pollo con catalan”.
Paldies par recepti Latvijas basketbola izlasei un "Ķekava".
Pagatavošana
200 min
1. Sakapā sīpolus, sadauza ķiploku ar vienu spēcīgu sitienu, sakapā vai piestā saberž visas garšvielas.
2. Visu liek bļodā un pievieno eļļu, ābolu sulu un vīna etiķi, medu un sinepes.
3. Masu kārtīgi izmaisa, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
4. Sagatavotajā masā marinē cepeti. Liek ledusskapī uz 2 – 5 stundām iemarinēties. 
5. Liek krāsnī cepties līdz iekšējā cepeša temperatūra sasniedz 75 - 90 grādus (šeit noderēs termometrs).
6. Cep pēc saviem ieskatiem - cepammaisā vai uz pannas ar foliju, to noņemot beigās, lai cepetis apbrūninās. Ja cepeškrāsns temperatūra noregulēta uz 190 - 200 grādiem, cepšana aizņems 40 minūtes līdz 1 stundai.

Lai labi garšo
Foto: Receptes.lv
Uz augšu