Recepte ir divu citu kūku recepšu apvienojums - svaigā siera krēma recepte ir aizgūta no receptes par medus kūku ar svaigo sieru un rudzu miltiem, taču medus kūkas cepumu pagatavošana vienmēr aizņem ļoti daudz laika, tāpēc atradu alternatīvu, kur mīklas sagatavošana aizņem aptuveni 5 minūtes - šajā procesā grūtākais ir izkasīt kondensētā piena bundžiņu un beigt laizīt karoti. Plus vēl papildinu savas kūkas ar mājas ievārījumu. Kūkas pagatavošana ir ļoti ātra, kūka sanāk viegla, saldskāba, bērnus ir viegli iesaistīt gatavošanas procesā, un visi pēc tam ēd gardām mutēm. Kad iesmērēju kūku ar zemeņu ievārījumu, mans jubilārs - četrgadnieks nākamajā rītā brokastīs notiesāja divus milzīgus gabalus pēc kārtas; upeņu kūkai gan vislabāk pie sirds gāja dekoru ēšana.