Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepti āboli ar kanēļcukuru

Cepti āboli ar kanēļcukuru

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 16 āboli
  • 250 g cukura
  • Kanēlis pēc patikas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Izurbj ābolu serdes un sakārto cepešpannā blakus viens otram.
  2. Ābolu vidučos caur piltuvīti saber samaisītu cukuru ar kanēli.
  3. Pārējo cukura - kanēļa miksli, kas paliek pāri, pārkaisa pa visu pannu. Tā veidosies karamelizeta mērcīte.
  4. Cep apmeram 25 -35 minūtes - atkarīgs no tā, kādi āboli. Pasniedz ar saldejumu.

    Lai labi garšo!
    Cep apmeram 25 -35 minūtes - atkarīgs no tā, kādi āboli. Pas...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās kabaču kotletes

Sulīgās kabaču kotletes

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas