Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes un bumbieru kēkss

Šokolādes un bumbieru kēkss

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 bumbieri
  • 200 g sviesta vai margarīna
  • 100 g šokolādes
  • 175 g cukura
  • 150 g miltu
  • 100 g kartupeļu cietes
  • 3-4 olas
  • 2 paciņas vaniļas cukura
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • Nedaudz kanēļa
  • Pūdercukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

85 min.
  1. Olas saputo ar cukuru, vaniļas cukuru un kanēli.
  2. Saputoto masu lej uz istabas temperatūrā turētu sviestu un visu vienmērīgi sakuļ.
  3. Sajauc miltus un cieti ar cepamo pulveri un pievieno mīklai.
  4. Beigās uzrīvē šokolādi un pieliek nomizotus un kubiciņos sagrieztus bumbierus.
  5. Mīklu liek ietaukotā veidnes formā un cep aptuveni 1 stundu un 15 minūtes, līdz 180 grādiem sakarsēta cepeškrāsnī.
  6. Atdzesētu kēksu pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Atdzesētu kēksu pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas