Šokolādes un bumbieru kēkss

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 bumbieri
  • 200 g sviesta vai margarīna
  • 100 g šokolādes
  • 175 g cukura
  • 150 g miltu
  • 100 g kartupeļu cietes
  • 3-4 olas
  • 2 paciņas vaniļas cukura
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • Nedaudz kanēļa
  • Pūdercukura

Pagatavošana

85 min.
  1. Olas saputo ar cukuru, vaniļas cukuru un kanēli.
  2. Saputoto masu lej uz istabas temperatūrā turētu sviestu un visu vienmērīgi sakuļ.
  3. Sajauc miltus un cieti ar cepamo pulveri un pievieno mīklai.
  4. Beigās uzrīvē šokolādi un pieliek nomizotus un kubiciņos sagrieztus bumbierus.
  5. Mīklu liek ietaukotā veidnes formā un cep aptuveni 1 stundu un 15 minūtes, līdz 180 grādiem sakarsēta cepeškrāsnī.
  6. Atdzesētu kēksu pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Atdzesētu kēksu pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize