Tītara gaļas salāti ar kāpostiem

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 70 g tītara filejas
  • 1 glāze/s sakapāta baltā kāposta
  • 1 glāze/s sakapāta violeta kāposta
  • 2 ēd. k. lielo, zeltaino rozīņu
  • 1 ēd. k. olīveļļas

Pagatavošana

40 min.
  1. Cepeškrāsnī 30 minūtes grilē tītara filejas, atdzesē un sagriež gabaliņos.
  2. Bļodā sajauc balto un violeto kāpostu, tītara fileju un rozīnes.
  3. Apslaka ar olīveļļu.

    Lai labi garšo!
    Apslaka ar olīveļļu.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi