Vistas fileja ar ceptiem dārzeņiem

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 vistas filejas
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 brokolis
  • 2 nelieli burkāni
  • 200 g sviesta pupiņas
  • 1/2 kg ar mizu vārīti nelieli kartupeļu
  • Sāls
  • Pipari
  • Paprikas pulvera

Pagatavošana

35 min.
  1. Notīrītus burkānus sagriež gabaliņos, brokoli - ziedkopās, pupiņām nogriež galus.
  2. Visu liek verdošā sālsūdenī, vāra pusmīkstus (apmēram 8 minūtes). Ūdeni notecina.
  3. Filejas noskalo un nosusina, liek sakarsētā eļļā, apgrozot izcep, pārkaisa ar sāli, pipariem.
  4. Papriku sagriež gabaliņos, arī apcep, pieliekot sagatavotos dārzeņus.
  5. Nomizo vārītus kartupeļus, sagriež un arī tos pievieno pārējiem dārzeņiem.
  6. Pārkaisa ar sāli, pipariem un paprikas pulveri.
  7. Visu apgrozot apcep. Šķīvjos liek vistas filejas, blakus kārto apceptos dārzeņus.

    Lai labi garšo!
    Visu apgrozot apcep. Šķīvjos liek vistas filejas, blakus kār...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi