Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Baklažāns ar kuskusu

Baklažāns ar kuskusu

FOTO: Iveta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 1 baklažāns
  • 100 g kus-kusa
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 200 ml ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi un/vai dīgsti
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Baklažānu pārgriež gareniski uz pusēm, ar nazi iegriež mīkstumā rūtiņas, pārlej nedaudz eļļu, uzkaisa sāli un piparus, liek cepties cepeškrāsnī apmēram 25-30 min.
  2. Kamēr baklažāns cepas krāsnī, uzvāra ūdeni (200 ml), kam pievienots sāls un ķiploka daiviņa. (sāls vietā var lietot jebkādu buljona kubiņu). Kad ūdens gatavs, ieber tajā kus kusu un atstāj uzbriest, līdz gatavs baklažāns.
  3. Kad baklažāns izcepies, izņem no krāsns, virsū kārto kus kusu. Apkaisam ar zaļumiem vai dīgstiem. Gatavs.
    Kad baklažāns izcepies, izņem no krāsns, virsū kārto kus kus...

    FOTO: Iveta

  4. Garšos ar zivi, vistu vai tītaru. Ja vēlas, var pa virsu uzlikt kādu karoti krējuma.

    Labu apetīti!
    Garšos ar zivi, vistu vai tītaru. Ja vēlas, var pa virsu uzl...

    FOTO: Iveta

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pildīta vistas fileja ar sieru un tomātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA