-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Pildīta vistas ruletīte, ietīta bekonā
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 vistas fileja
-
1 liela siera šķēle
-
Dažas garas žāvēta bekona šķēles
-
Sāls
-
Pipari
-
Daži gabaliņi kaltētu tomātu eļļā
-
Timiāns vai citi garšaugi pēc patikas
-
1 tējk. kečupa
-
1 tējk. sojas mērces
-
1 tējk. eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
35 min.
-
Fileju ieliek starp plevēm un izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārklāj ar siera šķēli.
-
Virsū liek kaltētos tomātus un satin stingrā ruletē, ko ietin bekona šķēlēs.
-
Liek pannā, pārziež ar kečupu, sojas mērci un eļļas maisījumu.
-
Cep 20 minūtes 200 grādu temperatūrā.
-
Atdzesētu sagriež šķēlēs un pārkaisa ar garšaugiem. Pasniedz ar salātiem.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs