Pildīta vistas ruletīte, ietīta bekonā

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 1 vistas fileja
  • 1 liela siera šķēle
  • Dažas garas žāvēta bekona šķēles
  • Sāls
  • Pipari
  • Daži gabaliņi kaltētu tomātu eļļā
  • Timiāns vai citi garšaugi pēc patikas
  • 1 tējk. kečupa
  • 1 tējk. sojas mērces
  • 1 tējk. eļļas

Pagatavošana

35 min.
  1. Fileju ieliek starp plevēm un izdauza, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārklāj ar siera šķēli.
  2. Virsū liek kaltētos tomātus un satin stingrā ruletē, ko ietin bekona šķēlēs.
  3. Liek pannā, pārziež ar kečupu, sojas mērci un eļļas maisījumu.
  4. Cep 20 minūtes 200 grādu temperatūrā.
  5. Atdzesētu sagriež šķēlēs un pārkaisa ar garšaugiem. Pasniedz ar salātiem.

    Lai labi garšo!
    Atdzesētu sagriež šķēlēs un pārkaisa ar garšaugiem. Pasniedz...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi