-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Salāti
-
>
Zaļo zirnīšu un puravu salāti
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 puravu baltās daļas
-
1 glāze/s konservētu zaļo zirnīšu
-
1 tomāts
-
2 cieti vārītas olas
-
150 g skābā krējuma
-
1 ēd. k. sinepju
-
100 g majonēzes
-
Sāls
-
Pipari
-
Cukurs
-
Nedaudz pētersīļu zaļumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Puravus sagriež ripiņās, olas - gabaliņos, tomātus daiviņās. Sagrieztajiem produktiem pievieno zaļos zirnīšus.
-
Sajauc krējumu ar majonēzi, sinepēm, pēc garšas pievieno sāli, cukuru, piparus un pārlej salātiem.
Pārkaisa ar pētersīļiem.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs