Zaļo zirnīšu un puravu salāti

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 2 puravu baltās daļas
  • 1 glāze/s konservētu zaļo zirnīšu
  • 1 tomāts
  • 2 cieti vārītas olas
  • 150 g skābā krējuma
  • 1 ēd. k. sinepju
  • 100 g majonēzes
  • Sāls
  • Pipari
  • Cukurs
  • Nedaudz pētersīļu zaļumu

Pagatavošana

20 min.
  1. Puravus sagriež ripiņās, olas - gabaliņos, tomātus daiviņās. Sagrieztajiem produktiem pievieno zaļos zirnīšus.
  2. Sajauc krējumu ar majonēzi, sinepēm, pēc garšas pievieno sāli, cukuru, piparus un pārlej salātiem.
    Pārkaisa ar pētersīļiem.

    Labu apetīti!
    Sajauc krējumu ar majonēzi, sinepēm, pēc garšas pievieno sāl...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi