Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Zaļo zirnīšu un puravu salāti

Zaļo zirnīšu un puravu salāti

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 puravu baltās daļas
  • 1 glāze/s konservētu zaļo zirnīšu
  • 1 tomāts
  • 2 cieti vārītas olas
  • 150 g skābā krējuma
  • 1 ēd. k. sinepju
  • 100 g majonēzes
  • Sāls
  • Pipari
  • Cukurs
  • Nedaudz pētersīļu zaļumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Puravus sagriež ripiņās, olas - gabaliņos, tomātus daiviņās. Sagrieztajiem produktiem pievieno zaļos zirnīšus.
  2. Sajauc krējumu ar majonēzi, sinepēm, pēc garšas pievieno sāli, cukuru, piparus un pārlej salātiem.
    Pārkaisa ar pētersīļiem.

    Labu apetīti!
    Sajauc krējumu ar majonēzi, sinepēm, pēc garšas pievieno sāl...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas