Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kārtainais dārzeņu un gaļas sautējums

Kārtainais dārzeņu un gaļas sautējums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Šādam sautējumam dārzeņu nekad nevar būt par daudz. Ja garšo var pievienot gan papriku, seleriju un citus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gaļa (pēc izvēles)
  • Kartupelis
  • Burkāns
  • Tomāts
  • Puravs
  • Pētersīļi
  • Skābs krējums
  • Sāls
  • Pipari
  • Cukinī
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Arī burkānus sagriež kubiņos.
  2. Gaļu sagriež strēmleītēs, pēc tam gabaliņos.
  3. Puravus sagriež ripiņās, kabaci stienīšos, bet tomātu šķēlītēs.
  4. Sautējuma traukā kartās liek gaļu un dārzeņus. Katru kārtu viegli apkaisa ar sāli un pipariem.
  5. Virsū liek tomātu šķēles un sasmalcinātus pētresīļu zaļumus.
  6. Traukā ielej nedaudz ūdens un uzliek vāku.
    Liek sakarsētā cepeškrāsnī un sautē 180-200 grādu temperatūrā aptuveni stundu, līdz gaļa un dārzeņi mīksti.

    Labu apetīti!
    Traukā ielej nedaudz ūdens un uzliek vāku. 
Liek sakarsētā...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas