-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Kārtainais dārzeņu un gaļas sautējums
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Šādam sautējumam dārzeņu nekad nevar būt par daudz. Ja garšo var pievienot gan papriku, seleriju un citus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Gaļa (pēc izvēles)
-
Kartupelis
-
Burkāns
-
Tomāts
-
Puravs
-
Pētersīļi
-
Skābs krējums
-
Sāls
-
Pipari
-
Cukinī
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
70 min.
-
Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Arī burkānus sagriež kubiņos.
-
Gaļu sagriež strēmleītēs, pēc tam gabaliņos.
-
Puravus sagriež ripiņās, kabaci stienīšos, bet tomātu šķēlītēs.
-
Sautējuma traukā kartās liek gaļu un dārzeņus. Katru kārtu viegli apkaisa ar sāli un pipariem.
-
Virsū liek tomātu šķēles un sasmalcinātus pētresīļu zaļumus.
-
Traukā ielej nedaudz ūdens un uzliek vāku.
Liek sakarsētā cepeškrāsnī un sautē 180-200 grādu temperatūrā aptuveni stundu, līdz gaļa un dārzeņi mīksti.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs