Kārtainais dārzeņu un gaļas sautējums

Šādam sautējumam dārzeņu nekad nevar būt par daudz. Ja garšo var pievienot gan papriku, seleriju un citus.

Sastāvdaļas

  • Gaļa (pēc izvēles)
  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Tomāti
  • Puravs
  • Pētersīļi
  • Skābs krējums
  • Sāls
  • Pipari
  • Cukinī

Pagatavošana

70 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos. Arī burkānus sagriež kubiņos.
  2. Gaļu sagriež strēmleītēs, pēc tam gabaliņos.
  3. Puravus sagriež ripiņās, kabaci stienīšos, bet tomātu šķēlītēs.
  4. Sautējuma traukā kartās liek gaļu un dārzeņus. Katru kārtu viegli apkaisa ar sāli un pipariem.
  5. Virsū liek tomātu šķēles un sasmalcinātus pētresīļu zaļumus.
  6. Traukā ielej nedaudz ūdens un uzliek vāku.
    Liek sakarsētā cepeškrāsnī un sautē 180-200 grādu temperatūrā aptuveni stundu, līdz gaļa un dārzeņi mīksti.

    Labu apetīti!
    Traukā ielej nedaudz ūdens un uzliek vāku. 
Liek sakarsētā...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi