-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Salāti
-
>
Šķiņķa un rīsu salāti
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
150-200 g vārīta šķiņķa
-
300 g irdenu, vārītu rīsu
-
3-4 tomāti
-
3-4 ēd. k. konservētu zaļo zirnīšu
-
2 novārītas olas
-
Majonēze (bezpiedevu jogurta)
-
Sīpolloki
-
Salātu lapas
-
Pipari
-
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Šķiņķi un papriku sagriež stienīšos, salātus - stienīšos, bet tomātus pusšķēlītēs.
-
Olas un sīpllociņus sasmalcina.
-
Visu liek bļodā, pieber zaļos zirnīšus un rīsus, pārlej ar majonēzi, apbārsta ar pipariem, sāli.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs