Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes dālderi

Šokolādes dālderi

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g miltu
  • 100 g kakao pulvera
  • 1-2 tējk. cepamā pulvera
  • 200 g margarīna vai mīksta sviesta
  • 130 g brūnā cukura
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 3 olas
  • Taukvielas plāts ieziešanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Miltus samaisa kopā ar kakao pulveri un cepamo pulveri.
  2. Margarīnu vai sviestu ar cukuru un vaniļas cukuru sakuļ gaisīgā masā.
  3. Citu pēc citas piemaisa klāt olas.
  4. Iemīca miltus un samīca mīklu.
  5. Cepeškrāsni iepriekš uzkarsē līdz 180 grādiem.
  6. Plāti izklāj ar cepamo papīru vai ietauko ar taukvielām.
  7. No mīklas ar miltainām rokām izveido valriekstu lieluma bumbiņas. Bumbiņas mazliet saplacina un liek uz plāts, atstājot starp tām pietiekami lielas atstarpes.
  8. Cepumus cep karstā cepeškrāsnī un cep apmēram 15 minūtes 160 grādu temperatūrā, līdz tie kļūst kraukšķīgi.
    Cepumus ar lāpstiņu uzmanīgi atdala no plāts un atstāj, lai tie pilnībā atdziest uz kūkas režģa.

    Lai labi garšo!
    Cepumus cep karstā cepeškrāsnī un cep apmēram 15 minūtes 160...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rūjas salāti

Rūjas salāti

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas