Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivs fileja ar siera un rīvmaizes garoziņu

Zivs fileja ar siera un rīvmaizes garoziņu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 zivs filejas (pēc izvēles)
  • 1/3 glāze/s rīvmaizes
  • 1/3 glāze/s rīvēta Parmas vai cita cieta siera
  • 4 ēd. k. kausēta siera
  • 250 g burkānu
  • 1 šķipsna/s malta ingvera
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem.
  2. Rīvmaizi ar sieru samaisa un ieber lēzenā šķīvī.
  3. Zivs filejas sagriež 3-4 cm platos gabalos.
  4. Katru gabaliņu apvārta rīvmaizes un siera maisījumā no visām pusēm.
  5. Liek uz cepamā papīra, apkaisa ar sāli un melnajiem pipariem, liek cepeškrāsnī uz 6-7 minūtēm (līdz zivs kļūst balta un rīvmaizes garoziņa - zeltaini brūna).
  6. Kamēr cepas zivs fileja, burkānus notīra, sarīvē rupjās skaidiņas, ieber verdošā ūdenī un pēc 3 minūtēm nokāš. Uzber malto ingveru, samaisa.
    Pasniedzot uz šķīvja liek burkānus, tam virsū cepto zivs fileju un pārlej ar kausēto sviestu.

    Labu apetīti!
    Kamēr cepas zivs fileja, burkānus notīra, sarīvē rupjās skai...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas