-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Zemeņu kēksiņi
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
150 g biezpiena
-
1 glāze/s cukura
-
1 ēd. k. vaniļas cukura
-
2 olas
-
500 g miltu
-
1 ēd. k. cepampulvera
-
180 g piena
-
Zemene
-
150 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
45 min.
-
Biezpienu sajauc ar cukuru un kausētu sviestu, pieliek cepampulveri, olas, vaniļu, pienu, miltus.
-
Mīklā iemaisa gabaliņos sagrieztas zemenes.
-
Mīklu liek formiņās tā, lai aizpilda 2/3 .
-
Cep gaiši brūnus.
Atdzisušus pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs