Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Kabaču ikri ar burkāniem, tomātiem un sīpoliem

Kabaču ikri ar burkāniem, tomātiem un sīpoliem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg kabaču
  • 500 g burkānu
  • 500 g tomātu
  • 500 g sīpolu
  • 1 galviņa ķiploka
  • 200 ml eļļas
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Katliņā ielej eļļu, apcep smalki sagrieztus sīpolus.
  2. Apceptajiem sīpoliem pieliek sarīvētus burkānus.
  3. Kabačus nomizo, sarīvē, liek pie burkāniem.
  4. Tomātus blanšē, novelk mizu, sagriež gabaliņos, pieliek pie kabačiem. Visu sautē 30 minūtes.
  5. Pieliek sāli, piparus pēc garšas, izspiestus ķiplokus, ja nepieciešams, pielej nedaudz etiķa.
  6. Gatavos ikrus pilda tīrās burkās, aizvāko, glabā vēsumā.
    Kabaču ikrus pasniedz gan aukstus, gan siltus kā piedevu pie pamatēdiena vai ar maizi.

    Lai labi garšo!
    Gatavos ikrus pilda tīrās burkās, aizvāko, glabā vēsumā. 
K...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas