Kabaču ikri ar burkāniem, tomātiem un sīpoliem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg kabaču
  • 500 g burkānu
  • 500 g tomātu
  • 500 g sīpolu
  • 1 galviņa ķiploka
  • 200 ml eļļas
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Katliņā ielej eļļu, apcep smalki sagrieztus sīpolus.
  2. Apceptajiem sīpoliem pieliek sarīvētus burkānus.
  3. Kabačus nomizo, sarīvē, liek pie burkāniem.
  4. Tomātus blanšē, novelk mizu, sagriež gabaliņos, pieliek pie kabačiem. Visu sautē 30 minūtes.
  5. Pieliek sāli, piparus pēc garšas, izspiestus ķiplokus, ja nepieciešams, pielej nedaudz etiķa.
  6. Gatavos ikrus pilda tīrās burkās, aizvāko, glabā vēsumā.
    Kabaču ikrus pasniedz gan aukstus, gan siltus kā piedevu pie pamatēdiena vai ar maizi.

    Lai labi garšo!
    Gatavos ikrus pilda tīrās burkās, aizvāko, glabā vēsumā. 
K...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi