Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Tītais biskvīts ar augļiem

2017. gada 2. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
40 min
1. Olas dzeltenumus ar cukuru un garšvielām saputo, pieliek miltus un saputotus olu baltumus.
2. Plāti pārlāj ar cepamo papīru, uz kura lej sagatavoto mīklu, apmēram 1 cm biezā kārtā.
3. Cep 160 grādu temperatūrā gatavu (gaiši brūnu).
4. No plāts izliek, noņem papīru, kurš būs pie cepuma pielipis.
5. Biskvītu vēl siltu pārklaj ar sagrieztiem augļiem vai ogām, kas sajaukti ar ievārījumu, satin veltnī.
!!!! Aukstu biskvītu vairs nevar satīt - tas plaisā.
Dekorā pēc gaumes - var vienkārši pārklāt putukrējumu, var pārkaisīt ar pūdercukuru un riekstiem.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu