Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Tītais biskvīts ar augļiem

Tītais biskvīts ar augļiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 10 olas
  • 200 g cukura
  • 200 g miltu
  • 1 sarīvēta citrona miziņa
  • Ievārījums pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Olas dzeltenumus ar cukuru un garšvielām saputo, pieliek miltus un saputotus olu baltumus.
  2. Plāti pārlāj ar cepamo papīru, uz kura lej sagatavoto mīklu, apmēram 1 cm biezā kārtā.
  3. Cep 160 grādu temperatūrā gatavu (gaiši brūnu).
  4. No plāts izliek, noņem papīru, kurš būs pie cepuma pielipis.
  5. Biskvītu vēl siltu pārklaj ar sagrieztiem augļiem vai ogām, kas sajaukti ar ievārījumu, satin veltnī.
    !!!! Aukstu biskvītu vairs nevar satīt - tas plaisā.
    Dekorā pēc gaumes - var vienkārši pārklāt putukrējumu, var pārkaisīt ar pūdercukuru un riekstiem.

    Lai labi garšo!
    Biskvītu vēl siltu pārklaj ar sagrieztiem augļiem vai ogām,...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas