Tītais biskvīts ar augļiem

Sastāvdaļas

  • 10 olas
  • 200 g cukura
  • 200 g miltu
  • 1 sarīvēta citrona miziņa
  • Ievārījums pēc izvēles

Pagatavošana

40 min.
  1. Olas dzeltenumus ar cukuru un garšvielām saputo, pieliek miltus un saputotus olu baltumus.
  2. Plāti pārlāj ar cepamo papīru, uz kura lej sagatavoto mīklu, apmēram 1 cm biezā kārtā.
  3. Cep 160 grādu temperatūrā gatavu (gaiši brūnu).
  4. No plāts izliek, noņem papīru, kurš būs pie cepuma pielipis.
  5. Biskvītu vēl siltu pārklaj ar sagrieztiem augļiem vai ogām, kas sajaukti ar ievārījumu, satin veltnī.
    !!!! Aukstu biskvītu vairs nevar satīt - tas plaisā.
    Dekorā pēc gaumes - var vienkārši pārklāt putukrējumu, var pārkaisīt ar pūdercukuru un riekstiem.

    Lai labi garšo!
    Biskvītu vēl siltu pārklaj ar sagrieztiem augļiem vai ogām,...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi