Kāpostu bumbas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 500 g svaigu kāpostu
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 100 g rīsu
  • 200 ml saldā krējuma
  • 400 ml tomātu gabaliņu savā sulā
  • Buljons
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Rīsus izvāra salsūdenī.
  2. Sīpolus smalki sagriež, apcep eļļā.
  3. Malto gaļu sajuac ar sīpoliem, rīsiem, smalki sagrieztiem kāpostiem, rīvētu burkānu.
    Masu sāla un piparo.
  4. Krējumu sajauc ar tomātiem savā sulā.
  5. No gaļas masas veido bumbas, liek katlā.

  6. Saldo krējumu ar tomātiem savā sulā un buljonu kopā uzvāra, pārlej gaļas bumbām, sāla un piparo ja nepieciešams.
  7. Gaļas bumbas vāra 30-40 minūtes.
    Pasniedz kopā ar visu mērci.

    Labu apetīti!
    Gaļas bumbas vāra 30-40 minūtes.
Pasniedz kopā ar visu mērc...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi