Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu bumbas

Kāpostu bumbas

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 500 g svaigu kāpostu
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 100 g rīsu
  • 200 ml saldā krējuma
  • 400 ml tomātu gabaliņu savā sulā
  • Buljons
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Rīsus izvāra salsūdenī.
  2. Sīpolus smalki sagriež, apcep eļļā.
  3. Malto gaļu sajuac ar sīpoliem, rīsiem, smalki sagrieztiem kāpostiem, rīvētu burkānu.
    Masu sāla un piparo.
  4. Krējumu sajauc ar tomātiem savā sulā.
  5. No gaļas masas veido bumbas, liek katlā.

  6. Saldo krējumu ar tomātiem savā sulā un buljonu kopā uzvāra, pārlej gaļas bumbām, sāla un piparo ja nepieciešams.
  7. Gaļas bumbas vāra 30-40 minūtes.
    Pasniedz kopā ar visu mērci.

    Labu apetīti!
    Gaļas bumbas vāra 30-40 minūtes.
Pasniedz kopā ar visu mērc...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas