Kāpostu bumbas

2017. gada 1. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
60 min
1. Rīsus izvāra salsūdenī.
2. Sīpolus smalki sagriež, apcep eļļā.
3. Malto gaļu sajuac ar sīpoliem, rīsiem, smalki sagrieztiem kāpostiem, rīvētu burkānu.
Masu sāla un piparo.
4. Krējumu sajauc ar tomātiem savā sulā.
5. No gaļas masas veido bumbas, liek katlā.

6. Saldo krējumu ar tomātiem savā sulā un buljonu kopā uzvāra, pārlej gaļas bumbām, sāla un piparo ja nepieciešams.
7. Gaļas bumbas vāra 30-40 minūtes.
Pasniedz kopā ar visu mērci.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu