Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ar cukuru saberztas brūklenes

FOTO: Depositphotos.com

Šiem konserviem vispiemērotākās ir lielas, labi nogatavojušās un sulīgas ogas.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg brūkleņu
  • 1 kg cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Pārlasītas brūklenes ieber verdošā ūdenī un atstāj 5 minūtes.
  2. Tad brūklenes ar putu karoti izņem laukā, karsas izberž caur sietu un samaisa ar cukuru.
  3. Pēc tam pilda katlā un maisot karsē, līdz cukurs pilnībā izkusis.
  4. Masu karstu pilda burkās, uzliek vāciņus, sterilizē 20 minūtes (0,5 l burkas). Burkas aizvāko un uz brīdi noliek ar vāciņu uz leju.

    Lai labi garšo!
    Masu karstu pilda burkās, uzliek vāciņus, sterilizē 20 minūt...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA