Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Super ātrais un lētais sautējums

Super ātrais un lētais  sautējums

FOTO: Kristīne Kristīne

Domāju, ka jeb kurā mājā var atrast šīs sastāvdaļas un pagatavot ātru un gardu, galvenais diētisku sautējumu.

Izmantoju Marigold Dārzeņu buljona kubiņu, kas Nesatur glutēnu, raugu, konservantus, mākslīgās aromātvielas un krāsvielas, nesatur ģenētiski modificētas sastāvdaļas.

Ja veselība neļauj vai arī ēdiens paredzēts bērniem, čili mērci var nelikt.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 kartupeļi
  • 300 g kāpostu
  • 1 sīpols
  • 2 burkāni
  • 1 tējk. čilli mērces
  • 1 eko buljona kubiņš
  • 2 šķipsna/s saldētu pētersīļu
  • 4 ēd. k. eļļas
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. ķiploku sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Nomizo burkānus, smalki sarīvē, sīpolu sasmalcina viendabīgā masā, uz sakarsētas pannas (ar eļļu) liek cepties, viegli apbrūnina.
  2. Nomizo kartupeļus, sagrieža garās, tievās strēmelītēs, nomizo un sagriež gabaliņos 3 ķiploka daiviņas, pievieno klāt pannā.
  3. Sagatavo mērcīti sautēšanai, 250 ml silta ūdens sajauc ar 1 tējk., čili mērces, eko buljona kubiņu, pārlej pannas sastāvam (ūdeni var izmantot vairāk, ja vēlas šķidrāku jeb slapjāku sautējumu, kubiņu samaisa līdz izšķīdis).
  4. Nomazgā kāpostu, sagriež pēc iespējas smalkākās, garākās strēmelēs, ber pannā, samaisa, liek pannai vāku un sautē līdz visas sastāvdaļas mīkstas.

    Un pārber pētersīļus, var ēst ar krējumu, tad ir ļoti garšīgi.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas