Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Paldies, par recepti TABASCO® zīmolam!
TABASCO®, romba attēla un pudeles logo ir McIlhenny Co. reģistrētās preču zīmes.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 3 vidēji avokado
  • 3 nelieli kapāti tomāti
  • 3 ēd. k. svaigi spiestas laima sulas
  • 2 ēd. k. kapāta sīpola
  • 15 ml TABASCO® zaļā piparu mērce
  • Buntīte sakapātu koriandra lapu
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Pārgriež uz pusēm avokado un atdala tā mīkstumu no kaula vidēja izmēra bļodā.
  2. Avokado ar dakšiņu samīca viendabīgā masā, bet atstājot arī kādus gabaliņus.
  3. Iemaisa avokado masā laima sulu, TABASCO® zaļo piparu mērci, koriandru, sīpolus, tomātus un pievieno sāli pēc garšas.
  4. Pasniedz ar kukurūzu čipsiem vai liek uz maizītes.

    TABASCO® zaļo piparu mērci pievienojiet pēc garšas, jo kādam, iespējams, patiks maigāka gvakamole, citam stiprāka.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas