Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mežacūkas gulašs ar vārītiem kartupeļiem

Mežacūkas gulašs ar vārītiem kartupeļiem

FOTO: I. G.

Šis ir tikai viens no variantiem,katru reizi,izdomāju kaut ko citu,ar citādākām garšvielām,un citu iemarinēšanas veidu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 50 g mežacūkas gaļas
  • 2 tējk. citrona
  • 1 paprika, maziņa
  • 1 sīpols - vidēji liels
  • 1/2 tējk. melno piparu
  • 1 ēd. k. sāls
  • 2 tējk. garšvielu maisījuma medījumiem
  • 1/2 glāze/s saldā krējuma
  • Ūdens
  • Milti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Sagriež gaļu mazos gabaliņos, uzspiež citronu-nedaudz, piegriež sīpolu - vidēji lielu - ripās, pusripās, kā kurš vēlas, jebkuras krāsas papriku -maziņu - nelielos gabaliņos, nedaudz melnos piparus, tāpat arī nedaudz garšvielas maisījumu, sāli jāber tā vairāk. To visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī, lai iemarinējas - uz kādām divām stundām.
  2. Kad pagājušas divas stundas, visu uz pannas un apcep brūnus, bet tā lai nesadeg, kad viss apcepies, pārliek katliņā, uzlej ūdeni tā, lai apsedz gaļu, uzliek vāku un uz mazas uguntiņas vāra - divas stundas.
  3. Pēc vienas stundas pagaršo mērcīti, ja liekas, ka garšo, tad viss kārtībā. Ātrāk kā pēc vienas stundas gaļu nedrīkst garšot.
  4. Otrās stundas beigās pielej saldo krējumu, uzvāra, jā mērce šķidra, atsevišķi atšķaida miltus ar ūdeni un pielej tik daudz, cik mērci grib biezu. Uzvāra un viss gatavs.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas