Mežacūkas gulašs ar vārītiem kartupeļiem

5 1
Šis ir tikai viens no variantiem,katru reizi,izdomāju kaut ko citu,ar citādākām garšvielām,un citu iemarinēšanas veidu.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 50 g mežacūkas gaļas
  • 2 tējk. citrona
  • 1 paprika, maziņa
  • 1 sīpols - vidēji liels
  • 1/2 tējk. melno piparu
  • 1 ēd. k. sāls
  • 2 tējk. garšvielu maisījuma medījumiem
  • 1/2 glāze/s saldā krējuma
  • Ūdens
  • Milti

Pagatavošana

150 min.
  1. Sagriež gaļu mazos gabaliņos, uzspiež citronu-nedaudz, piegriež sīpolu - vidēji lielu - ripās, pusripās, kā kurš vēlas, jebkuras krāsas papriku -maziņu - nelielos gabaliņos, nedaudz melnos piparus, tāpat arī nedaudz garšvielas maisījumu, sāli jāber tā vairāk. To visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī, lai iemarinējas - uz kādām divām stundām.
  2. Kad pagājušas divas stundas, visu uz pannas un apcep brūnus, bet tā lai nesadeg, kad viss apcepies, pārliek katliņā, uzlej ūdeni tā, lai apsedz gaļu, uzliek vāku un uz mazas uguntiņas vāra - divas stundas.
  3. Pēc vienas stundas pagaršo mērcīti, ja liekas, ka garšo, tad viss kārtībā. Ātrāk kā pēc vienas stundas gaļu nedrīkst garšot.
  4. Otrās stundas beigās pielej saldo krējumu, uzvāra, jā mērce šķidra, atsevišķi atšķaida miltus ar ūdeni un pielej tik daudz, cik mērci grib biezu. Uzvāra un viss gatavs.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni