Laša smēriņš ar kraukšķīgām vafelēm

Paldies "Selga" Par recepti! :)

Sastāvdaļas

  • 200 g krēmsiera bez piedevām
  • 100 g auksti kūpināta laša filejas
  • 1 citrons
  • 2 ēd. k. sakapātu diļļu
  • Neliels gabaliņš čili
  • 20 "Selga" sāļās vafeles ar tomātu un bazilika garšu

Pagatavošana

15 min.
  1. Blenderī liek krēmsieru, kūpināto lasi, pievieno sakapātas dilles un mazu gabaliņu čili.
  2. Citronu nomizo un pusi no mizas pievieno blenderī esošajiem produktiem. Pievieno arī ½ citrona sulu.
  3. Visu sablenderē viendabīgā masā, bet tā, lai paliek arī pāris mazi laša gabaliņi.
  4. Masu smērē uz sāļajām vafelēm un dekorē ar atlikušajām citronu miziņām un diļļu zariņiem.
  5. Ja nepatīk vai nav pieejams lasis, šādu smēriņu var gatavot arī no cita veida kūpinātas zivs filejas, piemēram, asara. Arī citronu var aizstāt ar citu citrusaugli, piemēram, laimu garšas dažādībai. Laims labi saderēs ar kādu baltās zivs fileju.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi