Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Laša smēriņš ar kraukšķīgām vafelēm

Laša smēriņš ar kraukšķīgām vafelēm

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies "Selga" Par recepti! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g krēmsiera bez piedevām
  • 100 g auksti kūpināta laša filejas
  • 1 citrons
  • 2 ēd. k. sakapātu diļļu
  • Neliels gabaliņš čili
  • 20 "Selga" sāļās vafeles ar tomātu un bazilika garšu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Blenderī liek krēmsieru, kūpināto lasi, pievieno sakapātas dilles un mazu gabaliņu čili.
  2. Citronu nomizo un pusi no mizas pievieno blenderī esošajiem produktiem. Pievieno arī ½ citrona sulu.
  3. Visu sablenderē viendabīgā masā, bet tā, lai paliek arī pāris mazi laša gabaliņi.
  4. Masu smērē uz sāļajām vafelēm un dekorē ar atlikušajām citronu miziņām un diļļu zariņiem.
  5. Ja nepatīk vai nav pieejams lasis, šādu smēriņu var gatavot arī no cita veida kūpinātas zivs filejas, piemēram, asara. Arī citronu var aizstāt ar citu citrusaugli, piemēram, laimu garšas dažādībai. Laims labi saderēs ar kādu baltās zivs fileju.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas