Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Mafini ar dzērvenēm un šokolādi

2016. gada 26. februāris
Foto: A.J.
Pagatavošana
50 min
1. Vispirms sviestu sagriež gabaliņos, pieber cukuru, sakuļ.
2. Sviesta, cukura masā iesit olas un sakuļ.
3. Atsevišķā traukā miltiem pieber vaniļas cukuru un cepamo pulveri, ar rokām samaisa.
4. Sviesta, olu un cukura masā caur sietu iesijā trešdaļu miltus.
5. Pielej trešdaļu saldā krējuma, izmaisa. Un atkal atrkārto to pašu, līdz beidzas sastāvdaļas.
6. Mīklai klāt liek sakapātu šokolādi un dzērvenes. Visu samaisa.
7. Mīklu iepilda formās. Pilda nepilnas, jo cepoties mīkla paceļas.
8. Liek uz plāts un cep 15 - 20 min. 180 - 200 grādos. Pārbauda, vai ir gatavi ar koka kociņiem.
9. Atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru.
Foto: A.J.
10. Šokolādi un ogas var aizvietot ar citām pieejamām šokolādēm un ogām.
11. Labu apetīti!
Uz augšu