Pildīts cūkas cepetis ar krēmsieru un tomātiem eļļā

4 1

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 2 kg cūkgaļas karbonādes
  • Sastāvdaļas cepeša pildījumam: Krēmsiers ar zaļumiem
  • Saulē kaltētie tomāti eļļā
  • Apcepti ķiploki
  • Sastāvdaļas marinādei:
  • 2 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. g. raudu sinepes
  • Adžika
  • Ķiploks
  • Sīpols
  • Koriandrs
  • Timiāns
  • Sojas mērce
  • Citrons

Pagatavošana

200 min.
  1. Visas marinādes sastāvdaļās sajauc kopā.
    Visas marinādes sastāvdaļās sajauc kopā.
  2. Apcep ķiploka daiviņas.
    Apcep ķiploka daiviņas.
  3. Ķiploku eļļu pielej marinādei un visu samaisa.
    Ķiploku eļļu pielej marinādei un visu samaisa.
  4. Atgriež karbonādes gabalu vaļā.
    Atgriež karbonādes gabalu vaļā.
  5. Pilda krēmsieru un ievieto apceptos ķiplokus.
    Pilda krēmsieru un ievieto apceptos ķiplokus.
  6. Pievieno kaltētos tomātus eļļā.
    Pievieno kaltētos tomātus eļļā.
  7. Vēl krēmsieru.
    Vēl krēmsieru.
  8. Šuj atvērumu ciet. Izmantoju parasto diegu, tikai jāatceras izņemt to.
    Šuj atvērumu ciet. Izmantoju parasto diegu, tikai jāatceras...
  9. Apsmērē ar marinādi, apklāj ar pārtikas plēvi un atstāj ledusskapī uz 24 h.
    Apsmērē ar marinādi, apklāj ar pārtikas plēvi un atstāj ledu...
  10. Liek cepties apmēram 2-3h.
  11. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni