Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīts cūkas cepetis ar krēmsieru un tomātiem eļļā

Pildīts cūkas cepetis ar krēmsieru un tomātiem eļļā

FOTO: Rihards Bergs

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 2 kg cūkgaļas karbonādes
  • Cepeša pildījumam:
  • Krēmsiers ar zaļumiem
  • Saulē kaltēti tomāti eļļā
  • Apcepti ķiploki
  • Marinādei:
  • 2 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. graudu sinepes
  • Adžika
  • Ķiploks
  • Sīpols
  • Koriandrs
  • Timiāns
  • Sojas mērce
  • Citrons
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

200 min.
  1. Visas marinādes sastāvdaļās sajauc kopā.
    Visas marinādes sastāvdaļās sajauc kopā.

    FOTO: Rihards Bergs

  2. Apcep ķiploka daiviņas.
    Apcep ķiploka daiviņas.

    FOTO: Rihards Bergs

  3. Ķiploku eļļu pielej marinādei un visu samaisa.
    Ķiploku eļļu pielej marinādei un visu samaisa.

    FOTO: Rihards Bergs

  4. Atgriež karbonādes gabalu vaļā.
    Atgriež karbonādes gabalu vaļā.

    FOTO: Rihards Bergs

  5. Pilda krēmsieru un ievieto apceptos ķiplokus.
    Pilda krēmsieru un ievieto apceptos ķiplokus.

    FOTO: Rihards Bergs

  6. Pievieno kaltētos tomātus eļļā.
    Pievieno kaltētos tomātus eļļā.

    FOTO: Rihards Bergs

  7. Vēl krēmsieru.
    Vēl krēmsieru.

    FOTO: Rihards Bergs

  8. Šuj atvērumu ciet. Izmantoju parasto diegu, tikai jāatceras izņemt to.
    Šuj atvērumu ciet. Izmantoju parasto diegu, tikai jāatceras...

    FOTO: Rihards Bergs

  9. Apsmērē ar marinādi, apklāj ar pārtikas plēvi un atstāj ledusskapī uz 24 h.
    Apsmērē ar marinādi, apklāj ar pārtikas plēvi un atstāj ledu...

    FOTO: Rihards Bergs

  10. Liek cepties apmēram 2-3h.

    Labu apetīti!
    Liek cepties apmēram 2-3h.

Labu apetīti!

    FOTO: Rihards Bergs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas