Nepieciešamās sastāvdaļas priekš trim porcijām. Vistas fileja- 500 grami.
FOTO: Rihards Bergs
Jauc mērci. Majonēzi jauc ar krējumu un liek klāt ķiploku, sojas mērci, garšvielas un piparus. Mērces stiprumu jākontrolē pašiem, bet iesaku ķiploku nežēlot (3-4 daiviņas).
FOTO: Rihards Bergs
Mērce gatava un ļaujam garšām savilkties.
FOTO: Rihards Bergs
Liek cepties vistu. Sāli neliek, jo sāļums būs no mērces.
FOTO: Rihards Bergs
Tikmēr rupji saplucinam salātu lapas.
FOTO: Rihards Bergs
Vistas gaļai pieliek garšvielas bez sāls un cep kamēr gaļa brūna.
FOTO: Rihards Bergs
Mērci lej klāt vistai un silda, kamēr parādās pirmie burbuļi.
FOTO: Rihards Bergs
Silto mērci ar gaļu lej virsū salātu lapām.
FOTO: Rihards Bergs
Visu samaisa. Salātu lapas nedaudz saplaks un kļūs mīkstas.