Sākums > Receptes > Salāti

Siltais vistas un ledus salātu mikss

2015. gada 28. decembris
Foto: Rihards Bergs
Pagatavošana
30 min
1. Nepieciešamās sastāvdaļas priekš trim porcijām. Vistas fileja- 500 grami.
Foto: Rihards Bergs
2. Jauc mērci. Majonēzi jauc ar krējumu un liek klāt ķiploku, sojas mērci, garšvielas un piparus. Mērces stiprumu jākontrolē pašiem, bet iesaku ķiploku nežēlot (3-4 daiviņas).
Foto: Rihards Bergs
3. Mērce gatava un ļaujam garšām savilkties.
Foto: Rihards Bergs
4. Liek cepties vistu. Sāli neliek, jo sāļums būs no mērces.
Foto: Rihards Bergs
5. Tikmēr rupji saplucinam salātu lapas.
Foto: Rihards Bergs
6. Vistas gaļai pieliek garšvielas bez sāls un cep kamēr gaļa brūna.
Foto: Rihards Bergs
7. Mērci lej klāt vistai un silda, kamēr parādās pirmie burbuļi.
Foto: Rihards Bergs
8. Silto mērci ar gaļu lej virsū salātu lapām.
Foto: Rihards Bergs
9. Visu samaisa. Salātu lapas nedaudz saplaks un kļūs mīkstas.
Foto: Rihards Bergs
10. Labu apetīti!
Uz augšu