Rīvmaizē cepti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Olas
  • Rīvmaize
  • Milti
  • Tauki
  • Tomāti
  • Sviests
  • Garšvielas
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus sālsūdenī novāra ar mizu. Nomizo, pārkaisa ar sāli, pipariem, apviļā miltos, apmērcē ūdens un olas maisījumā, apviļā rīvmaizē.
  2. Saliek sakarsētos taukos cepešpannā un , vairākas reizes uzmanīgi apgrozot, cep cepeškrāsnī brūnus.
  3. Pasniedz kopā ar tomātu šķēlītēm vai lapu salātiem.Vari izvēlēties citus salātus, pēc savas gaumes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi