Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Magoņu smalkmaizītes

Magoņu smalkmaizītes

FOTO: Nataša Rogova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Mīklai:
  • 500 g miltu
  • 1 ēd. k. šķīstošā rauga
  • 200 ml piena
  • 5 ēd. k. cukura
  • 2 olas
  • 60 g sviesta
  • Sāls
  • Vaniļa
  • Pildījumam:
  • 200 g magoņu
  • 1/2 glāze/s cukura
  • Apeslsīna miziņa
  • 100 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Gatavo ieraugu. Raugam uzber 1 karoti cukura, pielej pienu, pievieno pusi miltu, izmaisa. Raudzē siltā vietā 90 minūtes.
  2. Atlikušo cukuru samaisa ar olām, sāli, izkausētu sviestu. Visu savieno, samīca mīklu.
  3. Liek traukā, apsedz, raudzē ledusskapī vismaz 2 stundas.
  4. Vāra magones ar cukuru 20 minūtes uz mazas uguns, pierīvē miziņu.
  5. Gatavo mīklu izrullē 30*60 cm taisnstūrī. Liek pildījumu, saloka mīklu .Platāko malu uz vienu sānu, pāri otru, sanāk trīs kārtas.
  6. Sagriež 12 strēmelēs aptuveni 3 cm platās.
  7. Sarullē gredzenā, liek uz cepampannas.
  8. Apsmērē ar olu. Cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī ap 200 grādiem ap 25 minūtēm vai līdz apbrūnē.
    Apsmērē ar olu. Cep iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī ap 200 gr...

    FOTO: Nataša Rogova

  9. Gatavas var apsmērēt ar medu, vai persiku ievārījumu.

    Lai labi garšo!
    Gatavas var apsmērēt ar medu, vai persiku ievārījumu.

Lai...

    FOTO: Nataša Rogova

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas