Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītās kartupeļu pankūkas 2

2005. gada 11. maijs
Foto: Baiba Kurzemniece
Pagatavošana
1 min
1. Kartupeļus sarīvē. Nedaudz nospiež sulu, pievieno olu un nedaudz miltus un sāli.
2. Pildījumam sagriež žāvēto cūkgaļu mazos kriksīšos, šasmalcina arī sīpolus -tos uz pannas apcep.
3. Tad liek kartupeļu massu plānā kārtiņā uz pannas. Virsū liek apceptos sīpolus ar cūkgaļu. Tam pa virsu atkal liek rīvētos kartupeļus plānā kārtiņā.
4. Cep kamēr apakšiņa brūna, tad uzmanīgi apgriež uz otru pusi. Cep gatavu. Šādas pankūkas ir sātīgas un garšīgas.
Uz augšu