Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Brizole no skaidrā

Brizole no skaidrā

FOTO: Skaidrais

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 gab. vidēja lieluma cūkgaļas vai liellopu gaļas steika
  • Sāls
  • Pipari
  • Ķiplokpipari
  • Kaltēti pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Gaļas gabaliem pievieno sāli, piparus, ķiplokpiparus, kaltētus pētersīļus un liek ledusskapī uz 1 stundu.
  2. Sakarsē pannu, ievieto visus gaļas gabalus, uzliek virsū vāku un cep, gaļu ik pa laikam apgrozot.
  3. Svarīgi! Visus gaļas gabalus cep vienā pannā, lai šķidruma, kas izdalījies no gaļas, pietiktu sautēšanas procesā. Nekādā gadījumā neliet klāt ūdeni.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas