Brizole no skaidrā

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 gab. vidēja lieluma cūkgaļas vai liellopu gaļas steika
  • Sāls
  • Pipari
  • Ķiplokpipari
  • Kaltēti pētersīļi

Pagatavošana

120 min.
  1. Gaļas gabaliem pievieno sāli, piparus, ķiplokpiparus, kaltētus pētersīļus un liek ledusskapī uz 1 stundu.
  2. Sakarsē pannu, ievieto visus gaļas gabalus, uzliek virsū vāku un cep, gaļu ik pa laikam apgrozot.
  3. Svarīgi! Visus gaļas gabalus cep vienā pannā, lai šķidruma, kas izdalījies no gaļas, pietiktu sautēšanas procesā. Nekādā gadījumā neliet klāt ūdeni.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi