Gotiņas

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 glāze piena
  • 1 glāze cukura
  • Vanilīna cukurs
  • 1 ēdamkarote sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Pienam pievieno cukuru un vanilīna cukuru un, nepārtraukti maisot, vāra, līdz masa sabiezē. Tai jābūt gaiši brūnai. Šķīvi ieziež ar sviestu, izlej masu plānā kārtā un atdzisušu sagriež gabalos. Masai var pievienot arī riekstus, rozīnes, žāvētu aprikožu gabaliņus.

Komentāri

Janis 2015. gada 26. augusts 19:35
Noperkat kondenseto pienu ar cukuru(viena bundzina -VAR PEC VELESANAS) IELEJAT KATLINA UDENI IELIEKAT NEATAISITU BUNDZINU AR KONDENSETO PIENU KATLINA(UDENI VIENA LIMENI AR BUNDZAS AUGSU) VARAM DIVAS STUNDAS UN TAD TAISAM VALA-LUK JUMS GOTINAS.
Ilona 2015. gada 2. janvāris 14:54
-Man sanaca ir labi :)))
Kitija 2013. gada 22. decembris 18:14
cik daudz vanilina cukuru?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti