Augļu zupa

4 1

Sastāvdaļas

  • 800 g lielu dzelteno plūmju
  • 150 g gaišo vīnogu
  • Ābols
  • 4 ēdamkarotes citronu sulas
  • 2 ēdamkarotes medus
  • Ēdamkarote ciedru riekstu vai mandeļu skaidiņu
  • 3 ēdamkarotes kartupeļu cietes

Pagatavošana

1 min.
  1. Augļus noskalo, plūmes pārgriež un izņem kauliņus, vīnogas pārgriež uz pusēm. Ābolus notīra, izņem serdi, sagriež gabaliņos. Ābolu, citronu sulu un medu uzvāra katliņā un vāra 7 minūtes. Pievieno plūmes, vīnogas un ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti. Vāra, līdz zupa vēlreiz uzvārās. Pasniedz atdzesētu un pārkaisītu ar riekstiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti