Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Augļu zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g lielu dzelteno plūmju
  • 150 g gaišo vīnogu
  • Ābols
  • 4 ēdamkarotes citronu sulas
  • 2 ēdamkarotes medus
  • Ēdamkarote ciedru riekstu vai mandeļu skaidiņu
  • 3 ēdamkarotes kartupeļu cietes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Augļus noskalo, plūmes pārgriež un izņem kauliņus, vīnogas pārgriež uz pusēm. Ābolus notīra, izņem serdi, sagriež gabaliņos. Ābolu, citronu sulu un medu uzvāra katliņā un vāra 7 minūtes. Pievieno plūmes, vīnogas un ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti. Vāra, līdz zupa vēlreiz uzvārās. Pasniedz atdzesētu un pārkaisītu ar riekstiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas