Grilēta tītara fileja ar kartupeļu un spinātu biezputru

Sastāvdaļas

  • Tītara fileja
  • Vārīti kartupeļi
  • Spinātu buntīte
  • Vārīta ola
  • 1 glāze piens
  • Garšvielas
  • Zaļumi

Pagatavošana

15 min.
  1. Tītaru sagriež lielās šķēlēs un grilē;
  2. Pārējās sastāvdaļas blenderē līdz biezputras konsistencei.
  3. * Pasniedz ar zaļajiem dārzeņu salātiem.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi